Son Haberler

Erdas 2015 x64&x86 Full İndirme&Kurulum (Download and Install)



Erdas 2015 x64&x86 Full İndir





Erdas İmagine 2015,coğrafi tasarım ve düzenlemelerde yardımcınız Erdas İmagine 2015 ile güçlü grafik ve özelliklerle çizm ve projelerinizi kolaylıkla tasarlayabilirsiniz.
Bilgisayarınızın işletim sistemi mimarisine göre aşağıdaki linklerden kurulum dosyalarına ulaşabilirsiniz..(İşletim sistemi mimarisi için :Bilgisayarım(Sağ Tık)>Özellikler),,
------
Erdas Imagine 2015 can help with geographical design and arrangements, you can design drawings and design your projects with powerful graphics and features.
According to the operating system architecture of your computer, see the installation files of the following links .. (My Computer (Right Click)> Properties) ,,






Kurulum için videolu adımlar :




"Victory is the fountain of its ideal source, Victory is the unification of hearts. Hearts united, salute to you, Those who worry from afar, hello to you."

12 yorum:

  1. Merhaba
    Patch kurulumu sırasında hata veriyor. Yardımcı olurmusunuz.
    https://hizliresim.com/ApeP5w

    YanıtlaSil
  2. Merhaba kurulum işlem adımlarını sırası ile uyguladınız değil mi? (https://www.youtube.com/watch?v=FvisDMQoyDg&t=219s)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, evet sırası ile uyguladım fakat bu hatayı verdiği için ilerleyemedim.

      Sil
    2. Bilgisayarınızda kurulu farklı bir sürüm Erdas yazılımı var mı? Sıfırdan bir kurulum yapmıyorsunuz sanırım.Eski kurulum veya denemelerinizin oluşturduğu kalıntı dosyaları kontrol edip var ise manuel olarak sildikten sonrada bir deneyebilir misiniz? (Kontrol edilmesi gerekilen dizinler: Program Data, Program Files, Program Files x86..)

      Sil
  3. Merhaba programı indiriyorum fakat çalışmıyor. Dosyanın içi boş. Birlikte çalıştır dediğimde seçilebilecek bir seçenekte yok. Yardımcı olabilir misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Dosyalar .rar arşivi şeklinde. Bilgisayarınızda arşiv görüntüleyici yazılım mevcut değil mi? ( Winrar, 7zip etc. ..)

      Sil
  4. Merhaba iyi günler, Erdas başarılı bir şekilde iniyor. Kurulum aşamasında crack yaparken bilgisayarımın c klasöründe Leica bulunamıyor. Erdası bilgisayarımdan kaldırıp tekrar kurduğumda da aynı problemi yaşamaya devam ediyorum. Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, Leica klasörünün bulunmasına gerek yok o bir eklenti olarak geliyor.Programın çalışmasına engel değil. Kurulumu o klasörü göz ardı ederek devam ettiriniz..

      Sil
  5. Merhabalar, uygulama videonuzu takip ederek uygulamayı bilgisayarıma kurdum.
    Uygulamada bant birleştirme işlemi yapmak için *tiff uzantılı dosyayı seçerken "Unsupported compression type" uyarısı ile karşılaşıyorum. Sebebi kurulumdan kaynaklı mıdır, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
    Sağlıklı günler dilerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar sorunun kurulumdan kaynaklanmasını söylemek için yeterli bir neden olmaz sanırım. Tiff uzantılı dosyanızı nereden temin ettiniz?Bu kaynak güvenilir mi ? Tiff datanız georeferance 'lı mı önce bunların göz önüne alınması gerekiyor. Bu kriterleri önce bir araştırın problem devam ederse sorunu ekran görüntüsüyle iletirseniz yardımcı olmaya çalışırım..

      Sil
  6. Merhabalar, programı kuruyorum fakat crack aşamasına geldiğimde dosya çalışmıyor. Bilgisayarımdan birkaç kere programı komple kaldırıp tekrar yükledim düzelmedi. Ne yapmalıyım? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. İyi akşamlar dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar. Crack aşamasında bilgisayarınızda yüklü antivirüs ve güvenlik duvarı koruma ayarlarını geçici bir süre ile durdurup işlem adımını tekrarlayabilir misiniz?

      Sil